logo logo header header header header header

Log-in op uw webruimte door gebruik te maken van onze Klanten Omgeving (CP)

Login-CP slogan Webmail webmail

©2015-2020 HSH Webdesign

Privacy Statement Voorwaarden Sitemap Notice & Takedown Home

Webwinkel.


Tegenwoordig is het al heel normaal om online spullen te kopen zonder ze eerst in de winkel te hebben gezien. Een groot deel van de mensen heeft wel eens iets online gekocht.


HSH Web biedt daarom ook hulp met het opzetten van een webshop, een digitale winkelomgeving. Ons doel is om u te helpen een webshop op te zetten die niet alleen werkt, maar ook bij u past.


Onze webshops bieden de mogelijkheid om te betalen via Ideal, Paypal en Google Checkout. Als u meer wilt weten over deze betaalmogelijkheden, kunt u hier kijken.


Bij interesse bent u van harte welkom contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.


Betaalmethodes


iDEAL


iDEAL is een betaalmiddel die landelijk ingezet wordt. Hiermee kan de klant via de eigen bank betalen zonder al te veel fratsen er om heen. Op deze website (https://www.ideal.nl/) kunt u meer lezen over deze betaalmethode.


Over het algemeen is iDEAL betrouwbaar en typisch iets Nederlands.


Paypal


PayPal is een betaalmethode die internationaal veel gebruikt wordt. Denkt u bijvoorbeeld aan eBay. Een voordeel van PayPal is dat zij kopersbescherming bieden voor online aankopen, waardoor de klant gegarandeerd is van een goed product of geld retour.


Google Checkout


Google Checkout is een betaalmethode voor mensen met een creditcard. Dit biedt dezelfde garanties als PayPal, maar is uiteraard minder toegankelijk. Qua kosten voor de verkoper is Google Checkout wel voordeliger dan PayPal.

ideal