logo logo header header header header header

Log-in op uw webruimte door gebruik te maken van onze Klanten Omgeving (CP)

Login-CP slogan Webmail webmail

©2015-2020 HSH Webdesign

Privacy Statement Voorwaarden Sitemap Notice & Takedown Home

Het Design (Ontwerp of Layout),


Het design van uw website is een weerspiegeling van uw bedrijf, hobby of doel. Dat wil zeggen, de website hoort de uitstraling te hebben van wie u bent en wat u doet.


Websites voor een bedrijf dienen het logo en de kleuren van dat bedrijf te dragen; u kunt een website zien als een soort uitgebreid visitekaartje. Net als het visitekaartje draagt het design van een website bij aan het imago van het bedrijf.


Wanneer een design niet overeenkomt met het doel van de website, zullen bezoekers vaak door zoeken naar een ander. Een voetbalvereniging met allemaal vogels in het design oogt niet altijd als een serieuze voetbalclub.


De klant blijft ook bij HSH Web koning, en heeft daarom het laatste woord in hoe het design er uit komt te zien. Wij zullen u wel adviseren over het design, en zullen aanpassingen aandragen om het design van de website zo nauw mogelijk te laten aansluiten op het doel daarvan.


Tijdens het design proces zullen we u altijd op de hoogte houden van hoe de website er uit komt te zien. Veranderingen kunnen dan voortijdig worden doorgegeven, zodat de uiteindelijke website er uit komt te zien zoals u dat wilt. Dit heet het zogenaamde "draft" proces.


Tijdens het draft proces krijgt u een inlogcode zodat u uw website kan bekijken nog voordat deze voor de hele wereld wordt open gezet. Hierdoor kunt u exact zien hoe anderen uw website zullen ervaren.


Er wordt tijdens de ontwikkeling van de website rekening gehouden met de vindbaarheid van uw website. Wanneer mensen uw website niet kunnen vinden is uw website uiteraard weinig nuttig.


Uw website zal online en publiekelijk beschikbaar worden op het moment dat u tevreden bent met he design.


De kosten voor het design van een website zijn deels afhankelijk van een vast tarief, en deels afhankelijk van de complexiteit van de website.


Een simpele website is uiteraard goedkoper dan een website met alle toeters en bellen.


Mocht u interesse hebben in een eigen website, of heeft u een bestaande website waar wel eens naar gekeken kan worden, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.