logo header header header logo header header

Log-in op uw webruimte door gebruik te maken van onze Klanten Omgeving (CP)

Login-CP slogan Webmail webmail

©2015-2020 HSH Webdesign

Privacy Statement Voorwaarden Sitemap Notice & Takedown Home

Betaalmethodes


Ideal (Betaling via uw webwinkel),


Natuurlijk is het van belang dat uw klanten ook kunnen betalen op uw webwinkel, dit is mogelijk op verschillende manieren.

Men kan betalen via bank overschrijving, met rembours, met creditcard, of met Ideal


ideal


In de meeste webwinkel programma's kan Ideal gebruikt worden, hiervoor heeft u zelf wel eerst een Ideal account nodig van uw eigen bank.

Deze kunt u bij uw bank aanvragen, of u kunt eerst op de Ideal website gaan kijken of deze betaal methode inderdaad wel iets voor u is.


HSH Webdesign kan u helpen om de juiste Ideal methode te zoeken die bij u en uw webwinkel past.


Paypal


Naast Ideal bieden wij ook de mogelijkheid om betalingen te doen via Paypal. Paypal is een veel gebruikte betaalmethode op het internet. Paypal bied mensen de mogelijkheid om betalingen te verrichten door middel van een prepaid tegoed op hun Paypal account, Automatische incasso bij een te lage saldo en Creditcard betalingen.


Google Checkout


Google Checkout is ook een veel gebruikte betaalmethode waarbij men een betaling kan verrichten via hun creditcard. Het grote voordeel van deze betaal methode is dat dit goedkoper is dan via Paypal. Daarnaast zullen mensen alle garanties krijgen voor het gebruik van hun creditcard wanneer ze iets aanschaffen via de creditcard. Zo kunt u een goede betaalmethode bieden aan uw klanten waarmee klanten een extra veilig gevoel kunnen krijgen.