logo logo header header header header header

Log-in op uw webruimte door gebruik te maken van onze Klanten Omgeving (CP)

Login-CP slogan Webmail webmail

©2015-2020 HSH Webdesign

Privacy Statement Voorwaarden Sitemap Notice & Takedown Home

HSH Webdesign


HSH Webdesign handelt in het maken, onderhouden en online houden van websites. Daarnaast verkopen wij ook SSL Certificaten en eventueel ook licenties voor AntiVirus, Webinspector en andere licenties van COMODO.


HSH Webdesign is official partner van COMODO, een van de grootste bedrijven in beveiliging certificaten ter wereld. Zo kunnen wij kwaliteit SSL Certificaten leveren voor een redelijke prijs.


Omdat wij bereikbaarheid van websites belangrijk vinden, hebben wij ervoor gekozen om onze server één van de modernste servers te maken van Nederland. Zo zijn wij een van de weinige webhosters die zowel IPv6 als IPv4 aanbiedt. Daarnaast bieden we ook DNSSEC.


Wij vinden veiligheid erg belangrijk, vooral gezien de frequentie van waarschuwingen over hackers. Daarom dat wij op http://www.internet.nl een veiligheidsscore van 100% hebben behaald. Daarmee zijn we een van de weinigen die kan garanderen om er alles aan te doen uw gegevens veilig te houden en uw websites betrouwbaar te maken.


HSH Webdesign heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Vandaar dat we poststukken zoveel mogelijk via de e-mail verzenden, zodat we niet bijdragen aan het kappen van regenwouden. Ook sponsoren wij het NHL Solarboat Racing Team, om daarmee toch ons eigen steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame energie.